banner est whatsapp

L´Ateneu Arbocenc celebra el 10è aniversari aquest cap de setmana amb diversos actes

L'Arboç, 26/09/2023 11:14:27

Entre aquests destaca la inauguració del seu nou local al carrer Major 33. a més de la presentació d´un llibre, debat, taller de defensa personal, sopars, concerts, taller de cinema antic per la canalla, acte commemoratiu de l´1 d´octubre i una ruta cultural pels escenaris de la Guerra Civil


L'Ateneu Arbocenc celebra el 10è aniversari des de la seva fundació i ho celebrarà amb diversos actes aquest cap de setmana, del divendres 29 de setembre al diumenge 1 d'octubre.

Els actes començaran aquest divendres a 2/4 de 7 de la tarda, amb la inauguració del nou local de l'entitat, ara situat al carrer Major 33. Tot seguit, a les 7, es presentarà el llibre "La Catalunya associada (1868-1938). La presentació anirà a càrrec de Ramon Arnabat Mata, doctor en Història i professor d'Història Contemporània de la Universitat Rovira i Virgili, continuant amb un debat sobre el paper dels casals i ateneus, el seu present i seu el futur, que comptarà amb membres del Ger de Sant Pere de Ribes i de la Turba de Valls. Els actes de divendres acabaran amb un concert que començarà a 2/4 de 9 del vespre, amb el grup La Fera Ferotge i un sopar de pinxos.

El dissabte 30 de setembre, a 2/4 d'11 del matí, s'impartirà un taller de defensa personal que anirà a càrrec de Sònia Vaquer. És un taller orientat a treballar les bases de la defensa personal per poder actuar en les situacions més comunes en cas de possibles agressions. Les persones interessades a assistir a aquest taller s'han d'inscriure al correu electrònic ateneuarbocenc@gmail.com.

Els actes seguiran a 2/4 d'1 del migdia amb un concert vermut a càrrec dels músics Joan Ràfols i Guillem Vinyes, membres del grup La Traca, que oferiran un repertori de temes propis d'estil Pop-rock.

Ja a la tarda, a 2/4 de 6, tindrà lloc un acte adreçat a la canalla, amb l'activitat "Fem pel·lícules a l'antiga", a càrrec dels joves de l'entitat arbocenca l'Embruix.cat, que oferiran un viatge al passat i jugar a filmar pel·lícules en blanc i negre i càmera ràpida.

A les 7 de la tarda se celebrarà un altre concert, aquesta vegada a càrrec de "Dark Shadows", un grup format per alumnes de l'Arboç i comarca de l'escola Contrapunt.

A les 9 de la nit tindrà lloc el sopar d'aniversari de l'Ateneu Arbocenc, a càrrec del càtering "l'Òstia de Mandonguilles. Per a més informació sobre el menú i les inscripcions cal entrar al web web.bit.ly/sopar10anys

Els actes de diumenge començaran a 2/4 de 10 del matí davant de l'Institut de l'Arboç, amb la commemoració de l'1 d'octubre i inici de la"Ruta dels escenaris de la Guerra Civil al Penedès: el pas de la Trilita, a càrrec de Jordi Farré, arqueòleg i activista cultural, i diversos col·laboradors i col·laboradores.

Tots els actes són gratuïts, excepte el sopar d'aniversari, que són amb donatiu, igual que els pinxos del divendres.

Els actes compten amb la col·laboració de Joan Ràfols, l'Escola de Música Contrapunt, l'Embruix.cat, l'Òstia de Mandonguilles, l'Ajuntament de l'Arboç i el suport de la Diputació de Tarragona.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat