banner est whatsapp

La 7a Cursa i Marxa contra el càncer de l´Arboç d´aquest diumenge comptarà amb 350 participants

L'Arboç, 29/09/2023 09:53:43

És una iniciativa promoguda per la regidoria d´Esports de l´Ajuntament de l´Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l´Arboç.


Foto: arc de sortida de l'edició de 2022 (Font: Ajuntament de l'Arboç)

Aquest diumenge 1 d'octubre se celebrarà a l'Arboç la 7a Cursa i Marxa Solidària contra el Càncer amb gairebé 350 participants entre totes les modalitats. L'edició d'enguany està dedicada als edificis modernistes de la Vila coincidint amb el 10è aniversari de la Fira Modernista, i per aquest motiu les samarretes commemoratives mostren els edificis més emblemàtics de la Vila i de la silueta urbana o skyline.

La Cursa i Marxa contra el càncer és una iniciativa promoguda per la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç. En aquesta nova edició es tornen a celebrar a les curses infantils, igual que es van fer durant les primeres edicions, per tal d'oferir la possibilitat de participar als petits de casa..

Tots i totes les participants rebran una bossa el corredor que a més de la samarreta inclourà un van Vano "REFRESCA'T AMB ELS XUKLIS" ( 120 unitats ) o una Gorra MARI ITO. En el cas dels participants infantils, a més de la samarreta, rebran un Bolígraf de l'Associació AFANOC, i una medalla de participació en el cas dels menors de 12 anys.

Amb sortida des de la plaça de la Vila, davant de l'edifici de l'Ajuntament, la 7a Cursa Solidària contra el Càncer ofereix quatre variants de participació: una marxa a peu de 5 km, una cursa de 5 km, les curses infantils, que aniran des de la Rambla Gener fins a la plaça de la Vila, i la inscripció "Dorsal 0", pensat per a aquelles persones que vulguin col·laborar amb la causa, i que encara es poden fer al web www.athleticevents.net

La recollida de dorsals serà el dissabte 30 de setembre a la tarda de les 17.30 h a les 20.30 h, i el diumenge 1 d'octubre de les 07.45 h a les 08.45 h a l'Auditori Municipal de la Casa de Cultura, al carrer Major 37. L'organització ha reservat 20 dorsals per a inscripcions presencials el dissabte 30 de setembre.

Uns dels objectius prioritaris d'aquesta cursa i marxa, a banda de fomentar l'esport i la vida saludable, és la recaptació de fons per la lluita contra el càncer. Els diners recaptats aniran destinats a aquesta causa.

Des de l'Ajuntament de l'Arboç recorden que hi haurà carrers afectats pel pas de la cursa amb talls intermitents entre les 8:30 i les 11:30 h del matí. Aquests seran, la plaça de la Vila, on hi haurà l'arc de sortida i arribada dels participants, el carrer Major, l'avinguda de Jacint Verdaguer, Francesc Macià, carrer del Nord, Pompeu Fabra, avinguda del Priorat, avinguda de Sant Jordi, l'avinguda de l'Abat Josep Freixas, Via Augusta, plaça de Catalunya, avinguda del Penedès, avinguda de Tarragona, carrer Hortaleza, Avgda del Rei Pere I, carrer de Santa Llúcia, Passeig Panxita, Rambla Gener, carrer de la Muralla, carrer d'Andreu Lleonart, carrer de Jussà, i carrer de l'Abat Escarré. Els carrers que estan afectats pel circuit no estaran tallats, hi haurà voluntaris que donaran pas alternatiu als vehicles que podran, per tant, circular amb restriccions. Des de l'ajuntament demanen als usuaris afectats paciència i comprensió.

Poden veure i conèixer el recorregut que seguirà tant la cursa com la marxa: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera/circuit-5km-cursa-i-marxa-contra-cancer-6-10-2019-39176744

També es pot seguir tota la informació i les novetats referents a la cursa a través de la pàgina de Facebook de la 5K l'Arboç: https://www.facebook.com/cursa5Klarboc

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat