banner est whatsapp

La 7a Cursa i Marxa contra el càncer de l´Arboç recapta 1.600 € en una jornada esportiva, solidària i familiar amb molta participació

L'Arboç, 03/10/2023 09:48:11

Va comptar amb gairebé 350 participants. Cal destacar el gran paper del Club Esportiu l´Arboç amb 2 podis a la general i 5 en el TOP 15 de la classificació general


Aquest passat diumenge 1 d'octubre es va celebrar a l'Arboç la 7a edició de la Cursa i Marxa Solidària amb un èxit total de participació. L'esdeveniment solidari-esportiu és una iniciativa de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç, i organitzada conjuntament amb el Club Esportiu l'Arboç.

350 participants van gaudir del matí de diumenge fent esport solidari, i des de primera hora el centre de la Vila es va omplir de corredors, corredores i famílies senceres. Un èxit rotund que demostra la solidaritat dels veïns i veïnes de l'Arboç i de les comarques de la Vegueria Penedès, de Tarragona, de Barcelona, i fins i tot de Lleida i de Castelló. En total han estat 1.600 € destinats a la compra de material solidari a la Fundació AFANOC, l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, i que a través del projecte IMPLICAT busca donar a conèixer la seva tasca i aconseguir recursos per lluitar contra el càncer infantil.

La 7a Cursa Solidària contra el Càncer oferia tres variants de participació: la marxa a peu de 5 km, una cursa per còrrer 5 km i les curses infantils, que es recuperaven en l'edició d'enguany.

La Cursa i Marxa també va comptar amb la presència i participació de l'alcalde de l'Arboç, Joan Sans, de Miguel Àngel del Río, regidor d'esports i director de la cursa, el president del Club Esportiu l'Arboç, Ferran Gutiérrez, i Miguel Javaloy, delegat d'Afanoc a Tarragona.

Des de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de l'Arboç han agraït l'altíssima participació i la bona acollida d'aquesta iniciativa per part de tots i totes les arbocenques, així com l'altíssim nombre de corredors locals.

El regidor d'esports també va agrair la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç i la gran tasca dels seus 40 voluntaris i voluntàries, al cos de Policial Local de l'Arboç, a Protecció Civil de l'Arboç, a Ràdio l'Arboç, als treballadors i treballadores de l'Ajuntament, a la presentadora banyerenca Lourdes Meroño, a la Piscina INACUA de l'Arboç per la cessió dels seus vestuaris, a la ceramista arbocenca Mercè López pels seus trofeus d'artesania, a Luis Tamayo, pel reportatge fotogràfic de la cursa, a la batucada Petafort Percussió per la seva potent animació, i també als professionals d'Athleticevents pel seu crono control i per la gestió de les inscripcions en línia des del seu portal web Athleticevents.net, i la botiga de moda Les Amèriques de l'Arboç, a la botiga esportiva GooMania del Vendrell, a Cellers Domenys, a supermercat Bonarea l'Arboç i a Embotits Bundó de l'Arboç per la seva col·laboració amb diversos productes dels premis.

Classificació General Femenina:
1a: Laura Sánchez, Esportiu Penedès, 19:41
2a: Carolina Menéndez Suárez, Runners El Vendrell, 21:39
3a: Carme Ballesteros, Cornellà Atlètic, 22:23

Classificació General Masculina:
1r: Sebastián Gómez, Runners El Vendrell, 17:41
2n: Guillem Lluch, Club Esportiu l'Arboç 18:02
3r: Joan Carles Solé, Club Esportiu l'Arboç, 18:50

Masculí Local:
1r Local: Guillem Lluch
2n Local: Joan Carles Solé
3r Local: Manuel González
Tots tres del club Esportiu l'Arboç

Femení local:
1a Local: Cristina Jurado
2a Local: Sònia Gras
3a Local: Helena Urbano
Destacar també la 1a posició de la categoria màster 40 de l'arbocenca Cristina Jurado.

En el següent enllaç podeu consultar totes les classificacions:
https://www.athleticevents.net/classificacio/5-k-cursa-contra-el-cancer-l-arboc-948

Font: Redacció

[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
[title]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat