banner est whatsapp

La 2a Mostra de Cinema de Muntanya de l´Arboç tindrà lloc els dies 27 i 28 d´octubre

L'Arboç, 04/10/2023 10:50:32

L´organitza el Club Esportiu l´Arboç i compta amb la col·laboració de l´Ajuntament i de la FEEC. Se celebrarà al teatre El Centre de l´Arboç.


El teatre "El Centre" de l'Arboç acollirà divendres 27 i dissabte 28 d'octubre la 2a Mostra de Cinema de Muntanya organitzada pel Club Esportiu l'Arboç. Després de l'èxit de la primera edició l'entitat esportiva ha decidit organitzar novament aquestes jornades que combinen conferències, projeccions de documentals o pel·lícules així com la presentació de projectes i el calendari d'activitats del club per a la nova temporada.

Les dues jornades començaran a les 7 de la tarda, i l'entrada a la mostra, que és lliure, es farà amb el mètode de taquilla inversa.

La programació de divendres 27 començarà amb la presentació de la Mostra a càrrec de la junta i membres del club. A continuació, a 2/4 de 8, conferència a càrrec del bomber del Grae, escalador i expert alpinista català, Miquel Mas Serrat. Tot seguit, a les 8 del vespre, es projectarà la pel·lícula documental "Eternal Flame", que mostra la vivència dels quatre escaladors que van fer història a Xile i al món alpí en ser de les poques cordades a aconseguir la mítica ruta Eternal Flame, a la serralada del Karakorum a Àsia.

L'endemà dissabte, a les 7 de la tarda, la jornada començarà amb una conferència a càrrec de les "Pubilles Escaladores". Tot seguit, a les 8 del vespre, es projectarà un documental sobre les mateixes Pubilles Escaladores, la fundació del grup, les seves activitats i les fites destacades durant els darrer 20 anys.

La programació de la Mostra seguirà a 3/4 de 9 de la nit amb la presentació a càrrec del Club Esportiu l'Arboç del projecte Encordades de 0 a 4000 metres, format per un grup de dones escaladores i alpinistes de l'Arboç. La 2a Mostra de Cinema de Muntanya de l'Arboç clourà amb el resum de la temporada 2022-2023 i la presentació de les activitats de la nova temporada.

La Mostra compta amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Arboç i de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat