banner est whatsapp

La 10a l´Enramada de l´Arboç comptarà amb un rècord de participació de comerços i productors locals

L'Arboç, 19/10/2023 10:13:47

L´Enramada i la 1a Retro l´Arboç, una fira d´oci i cultura freak dedicada a la retroinformàtica i al videojoc clàssic, començaran aquest divendres 20 d´octubre a les 6 de la tarda, a la zona aparcament i interior del Poliesportiu Municipal.


Per descarregar el programa d'actes feu clic aquí

Fins a 7 estands de comerços arbocencs oferiran els seus productes en la desena edició de la Mostra de l'Enramada del Penedès. Aquest és un fet inèdit que no succeït en cap de les anteriors de la mostra enogastronòmica.

L'Enramada de l'Arboç oferirà als visitants 19 estands de 3 temàtiques principals: forns de pa, amb set participants, dels quals tres són arbocencs; cellers, amb cinc parades, de les quals una d'elles és arbocenca; i restaurants, amb cinc participants, dels quals un parell són arbocencs. A banda, també hi haurà una parada de cervesa artesana i una parada arbocenca de turisme rural.

A més, la mostra comptarà enguany amb la participació del xef arbocenc Héctor Holgado, que ens mostrarà la seva versió de coca enramada durant el showcooking que oferirà divendres. Com cada any també gaudirem dels castells en viu amb l'actuació dels Minyons de l'Arboç aquest mateix divendres i la participació del Club Esportiu l'Arboç en la caminada i experiència enoturística de dissabte.

La mostra de l'Enramada sempre ha gaudit d'una bona afluència de públic, que ha freqüentat assíduament totes les edicions celebrades. Però a partir de la 8a edició es va produir un punt d'inflexió amb la celebració simultània d'una fira relacionada amb el món del hobby i col.leccionsme al poliesportiu municipal, i el trasllat de la mostra de l'Enramada de la plaça de Catalunya a l'espai adjacent al poliesportiu, un espai molt més ampli i adaptat. Ambdues accions van generar un augment de més del 50% en el nombre de visitants i la consolidació definitiva de l'Enramada a la vila de l'Arboç.

Enguany, l'Enramada comparteix dates amb "RETRO L'ARBOÇ", una nova proposta de fira d'oci amb videojocs clàssics, arcade, jocs de taula i personatges ambientats amb temàtiques relacionades.

L'Enramada i el Saló Retro L'Arboç són una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

PROGRAMA ACTES 10a Enramada (PDF)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat