banner est whatsapp

L´obra EMERGÈNCIA es representarà al teatre el Centre de l´Arboç el diumenge 5 de novembre

L'Arboç, 25/10/2023 11:12:52

A càrrec de grup Triangle Teatre de Cornellà de Llobregat. L´espectacle forma part la III Mostra Itinera de Grups de Teatre Amateur de Catalunya


L'obra de teatre "Emergència" de Marta Buchacca, es representarà al Centre de l'Arboç el diumenge 5 de novembre a les 6 de la tarda, a càrrec del grup de Triangle Teatre de Cornellà.

Aquesta obra, dirigida per Teresa Cortina i Olga Moreno, forma part del programa de representacions de la 3a Mostra Itinera de Grups de Teatre Amateur de Catalunya, i que ha visitat la nostra vila en les seves dues primeres edicions. La primera edició de la mostra amb les obres "La Bête", a càrrec de la companyia Teatre pels Descosits, i "Refugiats", a càrrec d'El Cercle de Valldoreix. La segona edició ens va portar "El secret de les mosques", a càrrec de la Companyia8 de Terrassa, totes elles amb gran èxit de públic.

Emergència es presenta a Isabel "Esther Romagosa", a Llum "Ana Pérez", a Bàrbara "Irene Flotats" i a Nelci "Anna Prades", quatre amigues que fa anys que comparteixen alegries i desgràcies. Isabel està sola i fa mesos que només pensa en "l'imbècil", l'home casat que la va tenir enganxada durant uns anys i que ella va deixar per dignitat més que per convicció.

Llum està sola i visita el Pep, el seu psicòleg, que en lloc d'animar-la li diu que a la seva edat és difícil trobar un home decent, però, així i tot, ella ho intenta. La Nelci no està sola, fa anys que viu amb l'Ingrid, i hauria de ser la més feliç de totes, però les coses no són mai el que semblen. I la Bàrbara és una dona d'èxit, a la feina i amb els homes, però un dia comet un error que no havia comès mai: enamorar-se.

Aquestes són les protagonistes d'Emergència, dones que pateixen i comparteixen emergències sentimentals. I enmig de tot això apareix un home: Manuel "Miguel Galbán", que ve de Londres, perdut, i aterra al pis d'Isabel sense saber on es fica, però que tindrà un paper cabdal en el futur de les tres.

Emergència és obra de l'autora Marta Buchaca (Barcelona, 1979), dramaturga, directora i guionista. Al teatre ha estrenat més de quinze textos i ha rebut premis com el Premi Max a millor autoria en català o el Premi Ciutat d'Alcoi.

Les entrades per veure "Emergència" ja estan a la venda a la Papereria Montserrat del carrer Hospital al preu de 5 €, o bé reservar-les al telèfon 619 742 092. El preu superreduït de les entrades és gràcies al patrocini de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, organitzadors de la mostra.

La representació compta amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de l'Arboç, Diputació de Tarragona, Diputació de Tarragona i Generalitat de Catalunya.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat