banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc tornarà a representar l´exitosa òpera rock JESUCRIST SUPERSTAR

L'Arboç, 20/11/2023 11:51:23

Ted Neeley, l´actor que va interpretar a Jesús en la pel·lícula de l´any 1973, felicita la companyia de teatre arbocenca pel seu gran treball en aquesta obra


Després del gran èxit de públic i crítica en les quatre representacions oferides els anys 2021 i 2022, l'Elenc Artístic Arbocenc tornarà a portar a escena el famós musical "Jesucrist Superstar "el dissabte 9 de desembre. La representació tindrà lloc al teatre "El Centre" a partir de les 10 de la nit.

Ted Neeley, l'actor que va interpretar a Jesús en la pel·lícula de l'any 1973, ha felicitat l'Elenc Artístic Arbocenc pel seu gran treball en aquesta obra. La felicitació, en format de vídeo personal, ha estat arran d'unes gravacions de l'obra que l'arbocenca Carme Olivella li va fer arribar al seu amic actor, cantant, compositor i músic nord-americà.

Veure el vídeo: aquí

Jesucrist Superstar és la cèlebre òpera rock estrenada els anys setanta a Broadway, una obra de referència mundial. L'Elenc ofereix la versió en català i compta amb les veus dels propis membres de la companyia. Una quarantena d'actors i actrius i una trentena assistents darrere l'escenari, és l'equip humà que dona cos i vida a un espectacle que disposa d'escenografia espectacular.

Les entrades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat de l'Arboç o es poden reservar trucant al telèfon 619742092. El preu de l'entrada individual és de 10 euros pels socis i 12 euros pel públic general.

 

 

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat