banner est whatsapp

El mític grup REINCIDENTES actuarà a l´Arboç el 2 de desembre a més de The Gachises i ¿CSGA? Live, una banda tribut a Siniestro Total

L'Arboç, 24/11/2023 10:04:28

Tancaran la festa els discjòqueis La Dupla Galàctica. L´entrada serà gratuïta amb aforament limitat


L'Ajuntament de l'Arboç organitza una nit amb el millor rock amb l'actuació dels grups Reincidentes, The Gachises i ¿CSGA? Live, pel dissabte 2 de desembre a partir de les 10 de la nit.

El concert tindrà lloc a la Sala Polivalent Municipal del carrer del Nord. En acabar el concert la festa continuarà amb els discjòqueis La Dupla Galàctica. Una nit de rock memorable amb tribut per part de ¿CSGA? Live al mític grup de rock dur Siniestro Total.

Reincidentes és un grup de música punk rock procedent de Sevilla amb lletres molt crítiques amb la societat actual.

Les seves cançons tracten de temes molt diversos, des del dret a l'avortament, el maltractament o el comunisme fins al conflicte entre Palestina i Israel. També han musicat poemes de Miguel Hernández i versionat temes de cantautors com Lleó Gieco, Silvio Rodríguez, Víctor Jara i fins i tot de Lluís Llach.

Entre els seus temes més coneguts es troben "La historia se repite", "Camela-3" (crítica a la manipulació informativa, atacant directament la cadena de televisió Antena 3), "Vicio", "Hablando con mi cerebro", "Un pueblo" (sobre el conflicte basc, amb la col·laboració de Fermin Muguruza) o "Ay Dolores" (dedicada a les dones maltractades).

Pel que fa a "The Gachises", es va formar el 2013 i aquest any celebren el desè aniversari. El seu estil és punk-rock fresc amb matisos pop dels 80, amb lletres on expliquen històries costumistes una mica surrealistes.

Pel concert a l'Arboç han preparat un recorregut dels seus temes propis i una àmplia selecció de les versions que més han marcat aquesta dècada, com Aerolíneas Federales, Ramones, Los Fresones Rebeldes, Nikis o Siniestro Total entre moltes altres.

¿CSGA LIVE? Tribut Sinistre Total
L'agost del 2021, Roger Durruti (el fan més gran de Miguel Costas) va crear el canal de YouTube "¿Cuándo se graba aquí?" per poder ajuntar-se amb els seus col·legues i fer versions dels temes que més l'havien marcat a la seva vida i, en concret, temes de Siniestro Total, el seu grup predilecte.

El canal va començar a créixer fins que el juliol del 2023, amb ganes de tocar en directe, Roger, Ivan, Pedro, Almudena i David van fer el seu primer concert de tribut de Siniestro Total com a resposta a la demanda dels seguidors del canal. ¿CSGA? LIVE és la versió en viu de la banda, homenatjant el mític grup que tant va marcar a tota una generació.

L'entrada serà gratuïta per a tothom i l'aforament serà limitat. A més hi haurà servei de bar a preus populars. Aquest concert és organitzat per l'Ajuntament de l'Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat