banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç subvencionarà la contractació de persones a l´atur que es van empadronar a la vila durant l´any 2022

L'Arboç, 19/01/2024 10:18:30

Aquests ajuts s´ha aprovat amb la voluntat de fomentar i promoure l´activitat econòmica al municipi. Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 2 de febrer


L'Ajuntament de l'Arboç subvenciona la contractació d'aturats empadronats al municipi amb la voluntat de fomentar i promoure l'activitat econòmica a la vila i que els i les arbocenques se'n beneficiïn amb més oferta comercial i la possibilitat de treballar.

Concretament, se subvencionarà a les empreses que hagin realitzat durant l'any 2022 contractacions de persones empadronades al municipi que es trobaven en situació d'atur. La quantia de la subvenció variarà en funció del següent escalat:

- Es bonificarà les contractacions indefinides amb un import de 1.200 €

- Es bonificarà les contractacions als fixos discontinus d'entre 6 i 12 mesos amb un import de 500 €.

Aquestes bonificacions es veuran incrementats en un 20% quan les persones contractades siguin joves menors de 30 anys o pertanyin a algun dels col·lectius de persones amb discapacitat (mínim un 33%), majors de 55 anys o dones, violència de gènere o risc d'exclusió social. Aquests percentatges d'increment no seran acumulatius.

Els contractes de treball poden ser indefinits, a temps parcial de durada determinada o qualsevol altra modalitat en què es contracti a persones que estiguin inscrites a l'atur a través dels Organismes corresponents.

L'import total que es destinarà a aquest ajut serà de 12.000 €. Les sol·licituds d'ajut es pot formalitzar i presentar telemàticament per la seu electrònica fins al dia 2 de febrer.

Per accedir al tràmit fes clic aquí

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat