banner est whatsapp

Èxit de públic i rècord de recaptació a l´Arboç en el concert pro Marató del grup Les Ombres

L'Arboç, 24/01/2024 18:44:37

En total es van recaptar 1940 €, superant els 1710 de l´any passat


El passat diumenge 21 de gener el grup Les Ombres va oferir el seu onzè concert a benefici de la Marató de TV3 2023, dedicada enguany a la salut sexual i reproductiva. La recaptació total de les entrades ha estat de 1940 €, batent el rècord i superant els 1710 € del concert de l'any passat. Una vegada més aquests diners es destinaran íntegrament a la Marató.

La cita musical amb "Les Ombres" va tenir lloc a les 6 de la tarda al teatre "El Centre" de l'Arboç, on el públic assistent, que va omplir de gom a gom el local, va gaudir d'un selecte i ampli repertori de les millors cançons del pop-rock de les dècades dels 60 als 90.

"Les Ombres" van estrenar les seves versions de cançons tals com "Take it easy", dels Eagles, "Can't help falling in love" d'Elvis Presley, "Day tripper", dels Beatles, i "Cuéntame", dels Fórmula V. També van interpretar versions de temes estrenats en el concert del passat any, com "Eye in the sky", dels Alan Parson Project o "Con su blanca palidez", dels Procol Harum, d'entre molts d'altres.

"Les Ombres" és un grup format per Sisco Pomar a la bateria, Josep Josa a la guitarra solista, Jordi Gol al baix i teclats, Jaume Batlle guitarra rítmica i veus, Ricard Ribas a la guitarra, teclats i veus i Pep Ribas com a vocalista, i va comptar una vegada més amb l'actuació d'artistes convidats: Miquel Carpena a la guitarra, la vocalista vendrellenca Griselda Ramon i la Coral Ressò de l'Arboç que va interpretar dos temes acompanyada pel grup.

En l'àmbit tècnic, la il·luminació va anar a càrrec de Josep M. Arnan, el so de la mà de Pau Josa, la imatge per Julià Albornà i l'attrezzo a càrrec de Joan Serres i Joan Mañé. El disseny del programa i el cartell a càrrec de Joan Cruanyes i la fotògrafa del concert ha estat Laura Andreia Napcori.

Aquest concert benèfic va comptar una vegada més amb la col·laboració de l'Elenc Artístic Arbocenc i de l'Ajuntament de l'Arboç.

#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat