banner est whatsapp

L´Elenc Artístic Arbocenc se suma a la campanya ´Cap Butaca Buida´

L'Arboç, 12/02/2024 12:11:59

Aquesta té per objectiu omplir les butaques de tots els teatres de Catalunya el dissabte 16 de març. "El Centre" de l´Arboç acollirà l´obra "12 sense pietat", a càrrec del grup de teatre de l´Associació Cultural i Recreativa de Fals


L'Elenc Artístic Arbocenc ha decidit col·laborar, tot aportant el seu granet de sorra, en la campanya "Cap butaca buida". El repte d'aquesta campanya és omplir les butaques de tots els teatres de Catalunya el dissabte 16 de març. L'objectiu és convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques, i que no quedi cap butaca buida el 16 de març als teatres catalans.

Per aquest motiu l'Elenc Artístic Arbocenc ha programat per aquest dia la representació de l'obra "12 Sense pietat", a càrrec del grup de teatre de l'Associació Cultural i Recreativa de Fals. L'obra començarà a les 7 de la tarda. Val a dir que un 2% de la recaptació de les entrades es donarà a l'ong "Pallasos sense fronteres".

"12 sense pietat" està inspirada en la famosa pel·lícula "12 angry men" (12 hombres sin piedad), dirigida per Sidney Lumet i interpretada, entre d'altres, per Henry Fonda, Lee J. Cobb i Martin Balsam.

Els dotze membres d'un jurat han de jutjar a un adolescent acusat d'haver matat al seu pare. Tots menys un estan convençuts de la culpabilitat de l'acusat. El que dissenteix intenta amb els seus raonaments introduir en el debat un dubte raonable que faci recapacitar als seus companys perquè canviïn el sentit del seu vot.

Les entrades numerades ja estan a la venda a la Papereria Montserrat, al carrer de l'Hospital 20. També es poden reservar trucant al telèfon 619742092 o per correu electrònic a l'adreça info@elencartisticarbocenc.cat.
El preu de l'entrada és de 10 euros per a socis de l'Elenc i 12 euros per al públic general.

Font: Redacció de Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat