banner est whatsapp

II Trofeu Memorial Salvador Inglés: Homenatge i competició en el tir amb arc a l´Arboç

L'Arboç, 19/02/2024 11:10:32

El Club de Tir amb Arc de l´Arboç commemorarà Salvador Inglés amb una nova jornada esportiva dedicada a aquest gran competidor el diumenge 17 de març


El Club de Tir amb Arc de l'Arboç ja prepara la segona edició del II Trofeu Memorial Salvador Inglés, un esdeveniment dedicat a la memòria d'un membre molt estimat i altament competitiu que va perdre la vida en un tràgic accident de trànsit el 2020.

Aquest trofeu, que se celebrarà el diumenge 17 de març, destaca per ser una oportunitat per a la comunitat de tir amb arc per reunir-se i rendir homenatge a Salvador Inglés. La competició es realitzarà en la modalitat de tir a l'aire lliure, prenent lloc a l'antic camp de futbol de l'Arboç.

La jornada començarà amb la concentració i la revisió del material dels participants a les 8 del matí, seguida pel començament oficial de la competició a les 9. Els participants es poden inscriure al trofeu amb una tarifa de 5 euros per a la categoria U15 i 10 euros per a les altres categories. Les inscripcions es poden en línia mitjançant el lloc web https://forms.gle/dxmvMnfUxBEauSTt7.

Per a més informació sobre el II Trofeu Memorial Salvador Inglés, es pot trucar al telèfon 647195000 o contactar per correu electrònic a jpc033@hotmail.com.

L'Ajuntament de l'Arboç col·labora en aquest esdeveniment, destacant el suport continu al desenvolupament de l'esport local.

El primer memorial es va celebrar el 10 de setembre de 2023 i va tenir un gran èxit de convocatòria, ja que va comptar amb la participació d'arquers i arqueres procedents de 10 clubs d'arreu de Catalunya a més dels locals.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat