banner est whatsapp

La Fira Modernista del Penedès torna a atreure milers de visitants en una 11a edició amb èxit de participació

L'Arboç, 23/04/2024 10:28:08

Més d´un miler de persones van visitar el Palau Gener i Batet i la Giralda de l´Arboç


L'XI edició de la Fira Modernista del Penedès, celebrada el passat cap de setmana a l'Arboç, va ser un rotund èxit de participació. L'Ajuntament, com a organitzador, ha valorat molt positivament l'esdeveniment tant per l'excel·lent organització com per l'alt nombre de visitants que van omplir els carrers durant tot el cap de setmana.

La fira d'enguany ha superat totes les expectatives. Destaquen les visites al Palau Gener i Batet i a la Giralda, amb més d'un miler de visitants, com els actes més concorreguts de la fira. També cal destacar la marató de teatre d'època al carrer, on les companyies participants van presentar els seus espectacles tematitzats en el modernisme davant d'un nombrós públic.

El gran Ball Vuitcentista de dissabte a la nit a la carpa de La Giralda i la fotografia de grup amb les persones vestides d'època, també van ser un gran èxit, animant cada vegada a més arbocencs, arbocenques i visitants a participar vestint-se i ambientant-se d'època. La Gimcana d'Edificis Modernistes també va ser molt concorreguda, amb gairebé 100 butlletes emplenades. Destaca també l'exposició de motocicletes clàssiques del dissabte al matí, així com els tallers infantils i exposicions ambientades en la temàtica modernista, amb una gran participació.

Alfons Ribas, regidor de Turisme, ha valorat molt positivament l'esdeveniment: "La Fira ha estat un èxit en tots els sentits, organitzativament i pel gran nombre de visitants que han omplert els carrers, generant també un retorn econòmic als comerços. Un cop més, l'Arboç ha exercit la capitalitat cultural del Penedès amb una proposta plenament consolidada." La Fira Modernista del Penedès és una iniciativa de la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.


 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat