banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç centralitza el punt de recollida de Roba Amiga

L'Arboç, 25/04/2024 13:20:34

A partir d´ara estarà a l´Àrea d´Emergència situada al costat de l´antic Camp de Futbol Municipal


L'Ajuntament de l'Arboç ha anunciat la centralització del punt de recollida de roba amiga a la zona d'emergència situada al costat de l'antic camp de futbol municipal. Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar i promoure la donació de roba en bon estat per a ser reutilitzada.

A partir d'ara, els ciutadans que desitgin donar la roba que ja no necessiten podran fer-ho dipositant-la en els dos nous contenidors taronges instal·lats a aquest punt central de recollida. Aquesta acció forma part del compromís municipal amb la sostenibilitat i la reutilització de materials, contribuint a reduir el volum de residus i fomentant una economia circular.

Els contenidors taronges estan clarament identificats per a la recollida de roba, i són accessibles durant tot l'horari del dia perquè els veïns puguin fer les seves donacions amb comoditat i seguretat. La regidoria responsable del Medi Ambient encoratja a tota la comunitat a participar en aquesta iniciativa, recordant que la roba en bon estat pot tenir una segona vida gràcies a la generositat dels veïns de l'Arboç.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
fgjghjgjhgjhg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat