banner est whatsapp

Desfilada de moda a l´Institut de l´Arboç

L'Arboç, 27/03/2011

El passat divendres 25 de març l´alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs.


El passat divendres 25 de març l’alumnat de 1r de batxillerat va organitzar i fer una desfilada de moda amb la finalitat de recaptar fons de cara al viatge de final de curs. Aquesta activitat es remunta a principis dels anys noranta i s’ha anat celebrant ininterrompudament fins avui.

A més a més del suport del centre, l’Ajuntament de l’Arboç i associacions culturals de la mateixa població i d’altres de veïnes, a l’acte hi col•laboren diverses botigues i establiments de l’Arboç i de la comarca, posant a disposició dels nois i de les noies la roba que es mostra, fent aportacions econòmiques, etc.

Abans d’iniciar l’acte, que es va allargar durant més de tres hores, hi va haver un minut d’aplaudiments en record de l’alumne Jordi Domene, recentment finat. Els aspectes que es valoren més positivament d’aquesta desfilada són la iniciativa, la feina en equip i la capacitat d’afrontar amb èxit els problemes d’organització que comporta un esdeveniment d’aquest tipus.

La feina de moltes setmanes, que en cap moment ha alterat l’activitat docent, es va veure recompensada amb la concurrència de més de 500 persones en un acte impecable pel que fa a l’execució.

Font: Institut de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat