banner est whatsapp

El CAP de l´Arboç funciona les 24 hores amb total normalitat i el Departament de Salud de la Generalitat desmenteix els rumors sobre el tancament del servei nocturn

L'Arboç, 05/05/2011

Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d´urgència el passat 15 d´abril amb l´intenció de fer les actuacions pertinents per tal d´esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d´atenció primària de l´Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d´aquest servei nocturn, ja que això supossaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.


Els portaveus dels tres partits que integren la Corporació Municipal es van reunir d’urgència el passat 15 d’abril amb l’intenció de fer les actuacions pertinents per tal d’esbrinar què hi habia de cert sobre els rumors de tancament del servei nocturn del Centre d’atenció primària de l’Arboç CAP, degut a que entre la població hi habia una gran preocupació pel suposat tancament d’aquest servei nocturn, ja que això suposaria que els pacients haurien d´anar al Vendrell per ser atesos.

Josep Mercadé Orriols, director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona i gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, s´ha possat en contacte amb l’Ajuntament de l´Arboç per desmentir aquests rumors i assegura que el servei de moment es donarà amb normalitat.

El CAP de l´Arboç també dóna servei als municipis de Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Castellet i la Gornal i Llorenç del Penedès, atenent i donant servei a més de 10.000 targetes sanitàries.

El departament de Salut de la Generalitat du a terme un pla de mesures d’ajustament de la despesa, donada la greu situació pressupostària en la que es troba el departament.

Entre aquestes mesures es troben les de reordenació dels serveis al territori, intentant sempre que no es vegi afectada la qualitat de l’assistència sanitària. En aquests moments, no hi ha una decisió presa de com aquesta reordenació afectarà al Baix Penedès.

Tant aviat com sigui possible la Generalitat comunicarà la decisió definitiva al respecte i l’afectació, si existeix, del servei d’atenció continuada del CAP Baix Penedès, el servei a l´Arboç funciona les 24 hores del dia amb total normalitat.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat