banner est whatsapp

Sisena edició del crèdit de síntesi sobre l´Arboç

L'Arboç, 17/05/2011

Del 3 al 6 de maig l´IES L´Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l´Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d´ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l´IES L´Arboç i està registrada al Departament d´Educació de la Generalitat.


Del 3 al 6 de maig l’IES L’Arboç va impartir per sisena vegada un crèdit de síntesi dedicat a la vila de l’Arboç. Aquesta activitat, adreçada als alumnes de 1r d’ESO, es duu a terme per iniciativa del claustre de professors de l’IES L’Arboç i està registrada al Departament d’Educació de la Generalitat.

Gràcies a la col·laboració totalment desinteressada de l’Ajuntament de l’Arboç, la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, la Giralda de l’Arboç, la Parròquia de l’Arboç i el museu “El Cau del Tauró”, els prop de 150 alumnes del centre educatiu arbocenc van poder realitzar tot un conjunt d’activitats que els han permès conèixer de primera mà els monuments, la cultura i les institucions arbocenques.

Entre les matèries tractades al crèdit de síntesi hi va destacar de manera molt especial la punta al coixí. El dimarts dia 3 de maig es va realitzar una activitat pràctica dividida en tres parts, en primer lloc els alumnes van visionar l’audiovisual “L’Arboç, terra de vi i de puntes al coixí”, de l’autor local Sr. Julià Albornà; en segon lloc els alumnes van procedir a dissenyar i confeccionar un petit patró i; en tercer lloc, els alumnes van poder-se exercitar al coixí en la confecció d’una peça. El dijous 5 de maig els alumnes van visitar el Museu de Puntes al Coixí, on desprès de rebre les oportunes explicacions del Sr. Sergi Sedó, gerent del museu, van realitzar un dossier didàctic específicament dissenyat per l’ocasió.

La principal novetat en aquesta sisena edició del crèdit de síntesi ha estat la visita al museu “El Cau del Tauró”, que ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració signat el passat mes de setembre entre el museu i l’Ajuntament de l’Arboç.

Font: Ajuntament de l´Arboç

alumnes en plena realització d’una punta
alumnes en plena confecció d’un patró
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
gfhgf
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat