banner est whatsapp

Centre emissor

El nostre centre emissor es troba situat a la part superior del dipòsit municipal d´aigua de l´Arboç, exactament a 41°15´16.06"N - 1°37´28.84"E i amb una altura sobre el nivell de la mar de 207 metres.

Tot l´equipament de transmissió és de la marca barcelonina Link Comunicacions S.A, i compost per un generador de FM de 25 watts de potència, una torreta de 15 metres d´alçada i dues antenes encasades de polarització circular amb 2db de guany, amb lo que la potència radiada efectiva (PRE) és de 50 watts, transmetent a la freqüència dels cent sis megahertz-sos amb vuit cents kilocicles.

La torreta esta equipada amb balisa diürna i nocturna per aviació, d´orientació forestal i un parallamps. L´habitacle disposa de ventilació forçada i alarma d´intrusió, sabotatge i robatori connectada amb la policia local, que també vigila les aigües contingudes al dipòsit. Cada setmana es revisen els equips electrònics i es fa una neteja general del recinte.

Des de 2010 aquesta infraestrucura també acull el servei de Wimax de British Telecom que nodreix el polígon del Foix de banda ample.

Actualment l´equip tècnic de Ràdio l´Arboç estudia les possibilitats de l´estructura del dipòsit d´aigües com antena receptora radio-astronòmica, degut a la peculiaritat de les seves mides, materials i contingut.

Radio
Radio
Radio
Radio
Radio
Radio
Radio
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
tdfy5rt
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat