banner est whatsapp

El proper diumenge l´Arboç torna a mullar-se per l´esclerosi múltiple

L'Arboç, 07/07/2011

La piscina municipal coberta del carrer Hortaleza obrirà les seves portes el diumenge 10 juliol per a afegir-se un any més a la campanya solidària "Mulla´t i navega per l´esclerosi múltiple!".


La piscina municipal coberta del carrer Hortaleza obrirà les seves portes el diumenge 10 juliol per a afegir-se un any més a la campanya solidària “Mulla’t i navega per l’esclerosi múltiple!”.

Aquesta iniciativa, destinada a la recollida de fons per a la lluita contra aquesta malaltia del sistema nerviós central, es reproduirà de manera simultània en més de 620 piscines d’arreu de Catalunya.

D’aquesta manera, tots els usuaris que al llarg del diumenge s’acostin a les instal·lacions podran realitzar els seus donatius, a més de conèixer millor aquesta malaltia que, només a Catalunya, afecta a més de 6.000 persones. Per a col·laborar amb aquesta proposta només es necessari banyar-se i fer unes braçades a la piscina o bé comprar alguna peça de merchandising de la campanya, com ara samarretes, tovalloles, gorres, etc..

Com a novetat d´aquest any cal destacar que a partir de les 12 del migdia la organització vol batre el rècord de persones que es tiren simultàniament de cop a la piscina. Les instalacions romandràn obertes en l´horari habitual de diumenge.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat