banner est whatsapp

Vaga de treballadors a l´empresa ITSA de l´Arboç

L'Arboç, 15/07/2011

Els treballadors de l´empresa ITSA, situada al polígon de "El Foix" de l´Arboç, convoquen una vaga per els propers dies 26 i 28 de juliol.


Els treballadors de l’empresa ITSA, situada al polígon industrial "El Foix) de l’Arboç, convoquen una vaga per els propers dies 26 i 28 de juliol.

Segons els treballadors, l’empresa incompleix l’article número 47 del conveni de la indústria química referent al dret de vacances, l’article 41 de l’Estatut dels treballadors, que fa referència a la durada de la jornada laboral. També denuncien canvis sobtats, sistemàtics i sense previ avís del sistema de treball. Aquest matí de divendres 16 de juliol, s´ha celebrat l’acte de mediació, on l’empresa ha decidit no comparèixer.

La vaga dels dies 26 i 28 de juliol afectarà l´activitat laboral amb 4 hores al torn de matí (de 10 a 14 h), 4 hores al torn de les tardes (de 14 a 18 h) i 4 al torn de nit (de 22 a 2 hores del matí).

Fundada el 1986 a Santa Margarida i els Monjos (Barcelona), ITSA va basar la seva activitat inicial en la fabricació de caixes elèctriques i paraxocs mitjançant la compressió de termoestables, tecnologia coneguda com SMC.

Avui ITSA compta amb una planta de producció a l´Arboç amb més de 15.000m2 en què es duen a terme les activitats de disseny i enginyeria, fabricació, acabat de peces i emmagatzematge de producte final

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat