banner est whatsapp

El PSC es queda sol demanant l´aprovació immediata del Pla director del Logis Penedès

L'Arboç, 19/07/2011

Els socialistes no aconsegueixen cap suport a la seva proposta d´aprovar immediatament el Pla Director, després que no s´assolís un acord amb CiU. Els convergents demanaven que s´escoltés el territori abans de tirar endavant el Pla Director. El següent pas serà resoldre les al-legacions.


Els socialistes no aconsegueixen cap suport a la seva proposta d´aprovar immediatament el Pla Director, després que no s´assolís un acord amb CiU. Els convergents demanaven que s´escoltés el territori abans de tirar endavant el Pla Director.

El següent pas serà resoldre les al-legacions.

El Pla Director del Logis Penedès segueix el seu camí i haurà de resoldre les al·legacions presentades pels diferents actors del territori.

El PSC ha presentat una proposta al Parlament en la qual es demanava l´aprovació immediata del Pla, però aquesta no ha rebut el suport de la resta dels partits, amb la qual cosa no ha prosperat. Des de Convergència i Unió (CiU) s´havia presentat una esmena alternativa en la qual es deia que s´escoltés abans al territori per arribar a una solució consensuada. Una esmena que no va ser acceptada pel PSC.

La resta de formacions es mostraven d´acord amb aquesta esmena, segons va declarar el diputat convergent Jaume Domingo, i no han donat suport a la proposta del PSC. D´aquesta manera, la Generalitat haurà de resoldre ara les diferents al·legacions presentades des de diferents punts del territori.

Domingo es mostra esperançat que des del govern es busqui "el consens amb la comarca" i ha criticat el PSC per voler accelerar ara el tema quan "al Baix Penedès, sempre ha amagat el cap sota l´ala".

L´estudi sobre la implantació de Rodalies a Tarragona sí que ha prosperat una proposta de CiU relativa a fer un estudi sobre la implantació d´un servei de Rodalies de Tarragona.

En la mateixa proposta s´ha demanat al govern que segueixi amb els estudis de mobilitat per la posada en funcionament del Tram-Camp. De la mateixa manera, els convergents demanen a la Generalitat que pressioni al govern espanyol per construir una estació intermodal que faci possible que els trens Altaria passin per les vies convencionals.

Font: Delcamp.cat

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat