banner est whatsapp

L´Alcalde de l´Arboç reb a l´Ajuntament els 11 treballadors que formen part dels Plans d´Ocupació

L'Arboç, 20/07/2011

L´Alcalde de L´Arboç, Joan Sans i els regidors Alfons Ribas i José Tauste, han rebut al consistori als 11 treballadors i treballadores que des del passat 28 de juny formen part de la plantilla de l´Ajuntament a través dels Plans d´Ocupació del SOC. La convocatòria va ser de 9 places de peó d´obra i 2 d´auxiliar administratiu.


L´Alcalde de L’Arboç, Joan Sans i els regidors Alfons Ribas i José Tauste, han rebut al consistori als 11 treballadors i treballadores que des del passat 28 de juny formen part de la plantilla de l´Ajuntament a través dels Plans d´Ocupació del SOC. La convocatòria va ser de 9 places de peó d´obra i 2 d´auxiliar administratiu.

Durant els sis mesos següents les 9 persones adjudicades amb el pla de peó arranjaran instal·lacions municipals pintant algunes zones del consistori, la Casa de Cultura, l’escola bressol i el CEIP Sant Julià. A més, eliminaran les humitats de l’escola de Puntaires de l’Arboç i a la Urbanització de Santa Llúcia milloraran i renovaran la senyalització tant vertical com horitzontal i adequaran el paviment dels carrers.

Les dues persones adjudicatàries dels plans d´auxiliar administratiu s´encarregaran de tasques dedicades a la promoció i desenvolupament turístic.

Els plans d´ocupació van adjudicar-se el passat 28 de juny i per optar a ells els candidats van haver d´estar en situació d´atur i estar inscrits al SOC; així com no haver participat en cap pla d´ocupacióde més de sis mesos en el transcurs dels 18 mesos anteriors. Calia,a més, tenir un perfil professional relacionat amb els llocs de treball oferts, tenint preferència aquelles persones que havien participat en accions formatives relacionades amb sectors estratègics, emergents i innovadors; el joves fins a 30 anys i els treballadors i treballadores amb discapacitat o amb risc d’exclusió social.

Font: Ajuntament de l´Arboç

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat