banner est whatsapp

El Consell Esportiu del Baix Penedès organitza competicions comarcals per a adults de futbol, handbol, bàsquet, tennis i pàdel

L'Arboç, 12/09/2011

Les inscripcions dels equips es poden fer fins al 30 de setembre, i els campionats de tennis i pàdel són les novetats d´aquesta temporada


El Consell Esportiu del Baix Penedès inicia la temporada esportiva amb novetats en la competició per a adults. A més de les habituals lligues comarcals de lleure per a adults de futbol 7 masculins i futbol sala que fa anys que funcionen amb un gran èxit, i de les que es van introduir l’any passat de bàsquet mixte i d’handbol 5 veterans, aquesta temporada també organitza un campionat de tennis i un altre de pàdel.

El president del Consell Esportiu, Jaume Domingo, ha explicat que “amb l’obertura de les pistes de tennis i pàdel al complex esportiu Tennis Vendrell, se’ns han obert les portes per poder oferir campionats de tennis i de pàdel per a adults, una reivindicació comarcal que finalment té resposta.”

Tots dos campionats són mixtes. El de pàdel està pensat per disputar amb 12 parelles, mentre que el de pàdel, que és individual, ha de partir amb un mínim de 12 jugadors.

En les lligues i campionats comarcals per a adults organitzats pel Consell Esportiu hi poden participar els majors de 18 anys. Les competicions es faran d’octubre a maig i les inscripcions dels equips s’han de fer abans del 30 de setembre, al Consell Esportiu del Baix Penedès.

Trobareu més informació a la pàgina web del Consell Esportiu: www.cebp.cat.

Font: Consell Esportiu del Baix Penedès

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat