banner est whatsapp

Unes 150 persones es manifesten novament contra el tancament nocturn del CAP de l´Arboç

L'Arboç, 27/09/2011

Aquest divendres la protesta tornarà a recòrrer els principals carrers de l´Arboç i la carretera N-340. La manifestació del passat dia 23 va aplegar a més de 150 veïns.


Aquest divendres la protesta tornarà a recòrrer els principals carrers de l´Arboç i la carretera N-340. La manifestació del passat dia 23 va aplegar a més de 150 veïns.

Nombrosos veïns de l´Arboç van participar en una nova manifestació que va organitzar, el divendres 23 de setembre, la "Plataforma Ciutadana de l´Arboç", per protestar contra la decisió de la Generalitat de tancar el serveis nocturn del Centre d´Atenció Primària, una mesura d´estalvi que s´hauria d´haver fet efectiva el passat 1 de setembre i deixar el CAP arbocenc -que dona servei també als pobles veïns- operatiu només de dia. En la manifestació hi van participar unes 150 persones de l´Arboç i de les poblacions veïnes, com Banyeres, Castellet i la Gornal, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç, i que van arribar a tallar la circulació de la carretera nacional 340.

Aquests dies, regidors de la corporació municipal, amb l´alcalde socialista Joan Sans inclòs i diversos veïns, es tornaven cada dia per ocupar de nit les dependències del CAP i fer impossible el tancament del servei nocturn.

El proper divendres 30 de setembre, la protesta tornarà a recórrer els principals carrers de l´Arboç i la carretera N-340, amb sortida des de la plaça de davant del CAP, a les 7 de la tarda.

Font: Ràdio l´Arboç

[título de la foto]
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat