banner est whatsapp

La Llar de Jubilats de l´Arboç escull per unanimitat a Jaume Farré com a nou secretari en substitució de Ramon Rovira

L'Arboç, 29/09/2011

La inesperada mort del casteller arbocenc va afectar l´estructura de la junta directiva de l´Associacio Llar de Jubilats de l´Arboç


La inesperada mort del casteller arbocenc va afectar l´estructura de la junta directiva de l´Associacio Llar de Jubilats de l´Arboç.

Desprès de les gestions portades a terme per el president de l’associació, Rodríguez Peña, s’ha arribat a un bon acord; “Va faltar una trucada perquè Jaume Farré Boronat aceptés el càrreg”, segons va manifestar Peña en un comunicat als mitjans.

Jaume Farré va respondre dient que; “No puc dir no, per vosaltres i per record al meu gran amic Ramon ho faré, i estic a disposició de tots i per a tot el que necessiteu”!.

En la reunió del passat 22 de setembre i com a primer punt de l’ordre del dia, figurava el nomenament del nou secretari. Un cop presentada la candidatura, aquesta va ser votada unanimitat a favor de Farré.

Rodríguez Peña va aprofitar la reunió per destacar la seriositat, responsabilitat i el carisma de Farré. Segons Peña; “Jaume Farré té el perfil ideal de discreció i sentit professional, i ens serà molt útil”. Els membres de la junta també van expressar-se amb termes semblants als de Peña per definir a Farré, coincidint amb la resta dels presents.

L’Associació de la Llar de Jubilats de l’Arboç ha programat tot un seguit d’interessants activitats lúdiques i culturals al llarg de tot aquest mes d’octubre, amb conferències i xerrades, excursions, visites culturals i espectacles. Aquests últims dos mesos, l’associació ha organitzat altres activitats, i ha millorat substancialment l’agenda i l’oferta d’esdeveniments adreçats a gent de la tercera edad a l’Arboç.

Per a més informació sobre la llar de jubilats i les seves activitats, es poden adreçar al Carrer Hospital nº54 de l´Arboç o al correu electrònic a.jubilats@arbocenc.cat.

Font: Ràdio l´Arboç

descarregar actes del mes d´octubre LLAR DE JUBILATS OCTUBRE ´11 (DOC)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat