banner est whatsapp

L´arbocenca Teresa Vallverdú és escollida Consellera Nacional d´ERC

L'Arboç, 04/10/2011

El 26è Congrés Nacional d´ERC celebrat a Girona va aprovar la ponència política, va elegir la nova executiva i va triar fins a 31 persones com a conselleres nacionals del partit


El 26è Congrés Nacional d’ERC celebrat a Girona va aprovar la ponència política, va elegir la nova executiva i va triar fins a 31 persones com a conselleres nacionals del partit.

Les 31 que van obtenir més vots entre una setantena candidatures. Entre els escollits, les tres persones que militen a la Federació del Camp de Tarragona i una al Penedès, i que optaven a un càrrec que ocuparan durant els propers anys (fins a la celebració del vint-i-setè Congrés Nacional).

Ester Alberich (Reus) la novena persona més votada de la llista de consellers nacionals, la primera dels quatre representants del Camp de Tarragona. Va aconseguir 549 vots de 1.550.

Teresa Vallverdú, de l´Arboç, va aconseguir-ne 463, just per davant de Jordi Cartanyà (Reus) que en va aconseguir 459. Finalment, amb 453 vots Mónica Alabart també va ser triada consellera nacional dels republicans. Cap altre representant del Camp de Tarragona va presentar candidatura per ser conseller nacional.

Vallverdú ocupa actualment el carrèc de regidora de ERC a l´oposició a l´Ajuntament de l´Arboç.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat