banner est whatsapp

La Llar de Jubilats de l´Arboç celebra la diada de Tots Sants

L'Arboç, 04/11/2011

El diumenge dia 23 d´Octubre, va tenir lloc la tradicional festa de Tots Sants que organitza l´Associació Llar de Jubillats amb la colaboració de l´Ajuntament de l´Arboç


 El diumenge dia 23 d´Octubre, va tenir lloc  la tradicional festa de Tots Sants que organitza l’Associació Llar de Jubillats amb la colaboració de l’Ajuntament de l’Arboç.

Al matí, a l´Església parroquial de Sant Julià, es va oficiar una missa en memòria dels jubilats morts oficiada per Monssèn Ricard Cabrè, assistint la Junta Directiva i una part del Consistori. A la tarda, en el Pavelló Poliesportiu, de l´Arboç, va haver-hi berenar amb ball, acudint unes 250 persones. La festa va estar amenitzada per l´orquestra El Quart.

A les postres el president de l´Associació, Rodríguez Peña, va donar la benvinguda als nous membres del consistori i especialment a la nova regidora de Serveis Socials, Benestar i família i Sanitat, Montserrat Pérez Gallego, que va mobilitzar al personal per endreçar el recinte. En el discurs, el president de la llar de jubiltats va agrair la seva col·laboració i li va fer palesa que transmetés la seva gratitud a aquest voluntariat” 

 A Pérez li van donar les gràcies per ser còmplice per poder donar l´homenatge a la seva antecessora Fina Santa Susagna , sense que eclipsés la figura d´ella que de forma incondicional s´ha posat al costat de les persones majors, demanant per a la regidora entrant una forta ovació. En nom de l´Associació es va acomiadar al rector Ricard Cabrè Roig que passa a jubilar-se, però seguirà estant en l´Arboç, ajudant al nou rector Lluís  Noguero Aguilar, que va prendre possessió el passat diumenge 30 d´Octubre en la missa a l´Església de Sant Juliá.

Va tancar l´acte el Sr. Alcalde, Joan Sans, que es va expressar en aquests termes: “Estem molt contents i agraïts de compartir aquesta festa amb tots vosaltres. Recordar que el nostre govern, recolzarà a les persones majors perquè gaudiu de les vostres festes. Va posar una èmfasi especial en el record: “Avui més que mai hem de recordar-nos dels jubilats que han mort, alguns van ser directius, altres presidents, sempre van deixar una petjada que hem d´honrar”.

En aquest dia es va brindar homenatge a l’àvia arbocenca Amelia Guardiá, que aquest mes de novembre complirà  els 100 anys. Els presents li van cantar l’aniversari feliç, mentre l’alcalde la portaba al centre de la pista perquè recollís la felicitació i els aplaudiment dels presents.

El dimarts 25 i dimecres 26 de novembre van sortir dues excursions organitzades per l’Associació de la Llar de Jubilats de l’Arboç, la primera a Benifallet, amb visita a les Cova Meravella, i la segona, un mini creuer pel riu Ebre.

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat