banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç fa un homenatge a Amèlia Guardià pels seus cent anys

L'Arboç, 24/11/2011

L´Alcalde de l´Arboç, Joan Sans, acompanyat d´alguns regidors de l´Ajuntament, han volgut retre un petit homenatge l´Amèlia Guardià Andreu en el seu centè aniversari. L´alcalde, que s´ha desplaçat fins al domicili, li ha fet entrega d´un ram de roses i d´un pastís com a regal institucional. A més, en els propers dies, rebrà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.


L´Alcalde de l’Arboç, Joan Sans, acompanyat d’alguns regidors de l’Ajuntament, han volgut retre un petit homenatge l’Amèlia Guardià Andreu en el seu centè aniversari. L’alcalde, que s´ha desplaçat fins al domicili, li ha fet entrega d’un ram de roses i d’un pastís com a regal institucional. A més, en els propers dies, rebrà la Medalla Centenària de la Generalitat de Catalunya.

L’Amèlia, ha celebrat el seu aniversari envoltada de familiars i amics, que li havien preparat una sorpresa. Un cotxe de cavalls l’ha traslladada pels carrers de l’Arboç fins a la Plaça de la Vila, davant de l’edifici de l’Ajuntament, on ha estat rebuda per l’equip de Govern i pel Jutge de Pau. A més, per part del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat, rebrà la Medalla Centenària, una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement de l’homenatjada.

Arbocenca de naixement i filla de casteller, l’Amèlia va treballar com a encarregada a la desapareguda fàbrica de calçotets de la vila. Entre les seves aficions, destaca la punta al coixí, la qual ha practicat fins que la vista li hoha permès. L’Amèlia té dos fills, nou néts i quatre besnéts i, actualment, viu amb el seu fill i la seva jove a l’Arboç.

A la fotografía: La regidora de Serveis Socials i Sanitat, Montserrat Pérez; el regidor d’Hisenda, Turisme i Promoció Econòmica, Protocol i Comunicació, Alfons Ribas; i el regidor d’Esports, Servei d’Ocupació i Noves Tecnologies, José Tausté.

Font: Ajuntament de l´Arboç - Gabinet de Comunicació

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat