banner est whatsapp

La Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç arriba a les 100 nits d´ocupació

L'Arboç, 07/12/2011

La Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç durà a terme el proper dia 9 de desembre de 2011 a partir de dos quarts de nou del vespre la nit número 100 d´ocupació del CAP de L´Arboç.


La Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç durà a terme el proper dia 9 de desembre de 2011 a partir de dos quarts de nou del vespre, la nit número 100 d´ocupació del CAP de L´Arboç. Prèviament a les sis de la tarda hi haurà, com cada divendres, una manifestació reivindicativa pels principals carrers de la Vila. La Plataforma destaca en el seu comunicat als mitjans, "l´esforç d´un col.lectiu de persones no només del poble de L´Arboç, sinó també d´altres municipis afectats com Banyeres, Llorenç, Castellet i La Gornal i Sant Jaume dels Domenys, amb la presència en tot moment d´un dels col.lectius més afectats per la decisió del tancament nocturn: la gent gran,que s´estan fins altes hores de la matinada intentant que se senti la seva veu".

No només s´incideix en l´ocupació nocturna dirària del CAP, sinó que també es realitzen altres accions reivindicatives com talls setmanals cada divendres a la N-340 al seu pas pel municipi de L´Arboç i la participació en grans manifestacions com la del passat 15 d´octubre a Tarragona.

 

Les recollides de firmes efectuades s´han presentat davant dels organismes polítics com la Delegació Territorial de Sanitat a Tarragona. La pròpia Plataforma també ha estat assabentada de les reunions que els alcaldes de L´Arboç i de Castellet i La Gornal han mantingut amb la delegació de sanitat amb la finalitat de reconduir la situació creada amb el tancament nocturn del CAP.

 

Font: Plataforma ciutadana contra el tancament nocturn del CAP de L´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat