banner est whatsapp

Els arquers arbocencs destaquen al provincial de sala

L'Arboç, 20/12/2011

Gairebé cent arquers es van trobar diumenge al pavelló poliesportiu municipal de l´Arboç, per a disputar la tercera tirada de la lliga catalana de tir amb arc en sala, que enguany coincidia amb el campionat provincial de Tarragona i el tercer nacional postal.


 

Gairebé cent arquers es van trobar diumenge al pavelló poliesportiu municipal de l’Arboç, per a disputar la tercera tirada de la lliga catalana de tir amb arc en sala, que enguany coincidia amb el campionat provincial de Tarragona i el tercer nacional postal.

Hi havia una nodrida representació de totes les categories, des de els esquirols menors de 9 anys, fins als veterans passant pels benjamins, alevins, infantils, cadets, júnior i sèniors i també de un bon nombre de modalitats: arc olímpic, tradicional, nu, estàndard i compost.

Aquest va ser un esdeveniment especialment important per al Club organitzador, el Club de Tir amb Arc l’Arboç, que aquest any celebrava els seus primers cinc anys, ja que es va fundar el dia 11 de novembre de 2006.

Els joves arquers arbocens de la modalitat d’arc olímpic van tenir una actuació molt destacada en tota la tirada, i molt especialment en el Campionat Provincial de Tarragona, on Alba Ortega aconseguia la medalla d’or en benjamins, Selma Jané i Antonio López s’ adjudicaven l’ or en alevins, i Guillem Calero i el seu germà Roger aconseguien l’or i la plata respectivament en infantils.

En arc nu sènior femení, les coses tampoc foren malament per a les noies del Club de Tir amb Arc l’Arboç. Xesca Chuecos ocupava la primera posició i la Blanca Pijuan era segona.

L’arbocenc Jordi Albornà, actual campió d’Espanya de tir a l’ aire lliure i sotscampió d’Espanya de tir en sala, es va proclamar nou campió provincial de Tarragona en la modalitat d’arc nu. Els seus companys de club Jose María Cámara i Miguel Cuenca assolien el sots campionat i el tercer lloc respectivament.

En arc compost masculí, Santos López del Club d’Arquers de Cambrils era el nou campió provincial, mentre que un altre arbocenc, Juanjo Gómez aconseguia el sots campionat i Manel Rojas, també de Cambrils era tercer. En sènior femení, dominaren també les arqueres de Cambrils i Marta Gutiérrez s’imposava a Marisa Carrillo.

Núria Gutiérrez, de Cambrils, era la primera en arc estàndard femení. Dos arquers del club TAU de Tarragona dominaven en arc estàndard sènior masculí, Miguel Simon, en primer lloc, i Pablo Márquez que fou segon.

En arc tradicional, dos tiradors arbocencs Carles Domènech Fort i el seu fill Carles Domènec Montserrat ocupaven les primeres posicions en sènior i júnior.

En la modalitat d’arc olímpic categoria cadets, Magdalena Tajes del TAU i Arturo García de Olalla de Cambrils es feien amb la medalla d’or. En sènior, el guanyador fou José Antonio Ponz ,també de Cambrils, seguit pel Roberto Saba de l’Arboç. Carlos Fernández del Club d’Arquers de Cambrils superava al seu company de club, Francisco Masero en la categoria novell .

El delegat de la Federació Catalana de Tir amb Arc a Tarragona, Sr. Santos López va fer l’entrega de medalles als guanyadors, i tots els participants van rebre un trofeu commemoratiu creat per l’artista arbocenca Mercè Coll, de mans dels Srs. Josep Raja, primer tinent d’alcalde, i José Tauste, regidor d’esports de l’Ajuntament de l’Arboç.

 

Font: Club de tirc amb arc de l´Arboç

[título de la foto]
Els arquers arbocencs.
Podi arc un -  Jordi Albornà, Jose Mª Cámara i Miguel Cuenca
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat