banner est whatsapp

L´arbocenc Joan Manuel Flores, nou president de l´executiva d´ERC al Baix Penedès

L'Arboç, 11/01/2013

Substituirà al cunitenc Carles Adan en la presidència de la Federació Comarcal


L’arbocenc Joan Manuel Flores substituirà al cunitenc Carles Adan en la presidència de la Federació Comarcal d’ERC al Baix Penedès. Així ho ha escollit la militància en un congrés extraordinari celebrat a Cunit degut a la dimisió de l’anterior executiva.

La nova direcció d’ERC la completaran Joan Subirana, a la secretaria d’organització; Josep Carreras, a l’àrea de finances; Josep Guillén, com a responsable de comunicació; Carme Vilar, com a secretària de la dona; Encarna Moreno, que gestionarà la política municipal i Lluís Sant, que s’encarregarà de la política parlamentària. Josep Marrasé, Anna Sant i Pere Joan Jané, ocuparan els càrrecs adjunts de les secretaries d’organització, comunicació i política municipal, respectivament, i Montse Abella ha estat escollida com a vocal.

El nou president ha estès la mà a tota la militància a continuar treballant pel Baix Penedès, defensant el territori, una de les comarques amb pitjors índexs d’atur i més castigades per infraestructures.

En la seva presentació Flores ha reafirmat que “cal aturar el greuge de les autopistes i el seu cost per als baixpenedesencs, cal frenar el Logis Penedès desenvolupant un model industrial propi, així com també cal estudiar la implantació de les energies alternatives i impulsar polítiques actives d’ocupació per al gran nombre d’aturats”.

Flores també ha reiterat l’èxit obtingut en les passades eleccions del 25 de novembre, amb l’assoliment de la diputada comarcal Teresa Vallverdú, “cosa que permetrà tenir veu pròpia al Parlament en aquests moments històrics i crucials per al futur de la nació catalana”.

Font: La Fura

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat