banner est whatsapp

L´AMPA de l´IES de l´Arboç organitza el cicle de xerrades "Connecta amb el teus fills"

L'Arboç, 22/01/2013

La primera trobada d´aquest cicle tindrà lloc el proper dimecres 30 de gener a l´Institut de l´Arboç


CONNECTA AMB ELS TEUS FILLS, és un projecte de l´AMPA IES l´Arboç dirigit a tots els pares i mares de la comarca del Baix Penedès amb fills adolescents.

Una iniciativa que sorgeix per donar suport a les famílies, amb xerrades i tallers informatius que facilitin les eines i les reflexions col·latives necessàries per millorar el desenvolupament en els aspectes físic, emocional, afectiu, social i escolar dels fills i, que aportin estratègies que ajudin a fer la feina a pares i mares.

Es farà una xerrada o taller l´últim dimecres de cada mes, concretament els dies 30 de gener,27 de febrer, 27 de març, 31 d´abril i el 29 de maig, a partir de dos quarts de set de la tarda.

La primera trobada d´aquest cicle tindrà lloc el proper dimecres 30 de gener a l´Institut de l´Arboç, c/ Pompeu Fabra s/n, a les 18:30 h.

El tema a tractar serà "L´ADOLESCÈNCIA I LA COMUNICACIÓ - Com mantenir una conversa amb un adolescent i no desesperar-te", a càrrec del psicòleg Otger Atmeller. Durant tots els dies del cicle hi haurà un servei de llar d´infants per a tots aquells pares i mares amb nens , on podran jugar amb altres petits.

Aquest projecte compta amb la col·laboració de d´Institut de l´Arboç i de l´Ajuntament de la vila, i l´assistència és lliure i gratuïta.

Font: Ràdio l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat