banner est whatsapp

Avantatges comercials per al nou carnet de l´Escola de Puntaires

L'Arboç, 05/02/2013

La Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i l´Ajuntament de l´Arboç, en la seva voluntat de recerca de fórmules que contribueixin a la dinamització econòmica del municipi han creat el nou carnet de l´Escola de Puntaires de l´Arboç


La Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i l’Ajuntament de l’Arboç, en la seva voluntat de recerca de fórmules que contribueixin a la dinamització econòmica del municipi han creat el nou carnet de l’Escola de Puntaires de l’Arboç. El nou carnet és nominal i se n’ha fet un per a cadascuna de les alumnes de l’Escola de Puntaires. Paral·lelament des de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i l’Ajuntament s’ha cercat i s’ha aconseguit que una sèrie de comerciants ofereixin descomptes en els seus productes que seran aplicats a aquelles persones que puguin demostrar a través del carnet que són alumnes de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

La Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, realitzant un petit estudi sobre la procedència de les alumnes de l’Escola de Puntaires, ha confirmat que més del 70% venen de fora de l’Arboç. Aquestes persones són un mercat potencial molt important per als nostres comerços i més en uns moments tant difícils que els actuals. Per tant, calia crear una identificació per a cada alumne i cercar avantatges entre els comerços per incentivar a les alumnes de l’Escola de Puntaires a realitzar despesa a la vila.

Segons paraules del regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, << ...l’Ajuntament de l’Arboç cerca fórmules per incrementar el volum de transaccions comercials que es realitzen a la vila. La solució aplicada per al cas de l’Escola de Puntaires és un exemple magnífic de com es pot convertir una oportunitat en una realitat que dinamitza i incrementa el volum de negoci dels nostres comerços... >>.

La Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí i l’Ajuntament de l’Arboç desitgen convidar a tots aquells comerços i negocis a apropar-se a l’Oficina de Turisme i proposar nous avantatges per al carnet de l’Escola de Puntaires.

Font: Redacció

Puntaires amb el seu nou carnet (autor: Aj. Arboç)
Imatge del carnet de l’Escola de Puntaires (autor: Aj. Arboç)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat