banner est whatsapp

Els treballadors de Acecsa reprenen la vaga en no arribar a un acord amb l´empresa

L'Arboç, 05/02/2013

Els treballadors de Aceros para la Construcción es van concentrar el passat divendres davant les portes de la fàbrica i va decidir reprendre la vaga en no arribar a un acord amb l´empresa


Els treballadors de Aceros para la Construcción (Acecsa) es van concentrar el passat divendres davant les portes de la fàbrica i va decidir reprendre la vaga en no arribar a un acord amb l´empresa, segons informa CCOO.

Els treballadors de Aceros para la Construcción (Acecsa) van dur a terme la setmana passada cinc dies de vaga de 24 hores per manifestar el seu rebuig a l´ERO que ha presentat l´empresa per retallar un 30% de la plantilla, i en protesta contra la reducció salarial d´un 20% i l´augment de la jornada a 70 hores anuals que planteja l´empresa.

Però el passat divendres els sindicats van decidir suspendre la vaga durant aquesta setmana en haver arribat a un principi d´acord amb l´empresa per no aplicar l´ERO.

Tanmateix, els treballadors vann decidir reprendre la vaga, després que en la reunió entre la direcció i el comitè d´empresa no es produïssin avenços significatius, de manera que les posicions entre les dues parts continuen bastant allunyades.

El comitè d´empresa rebutja els acomiadaments i ha plantejat a la direcció de Acecsa l´aplicació de mesures alternatives no traumàtiques per als treballadors.

Aprofitant que estaven concentrats a les portes de la fàbrica, el comitè va celebrar una assemblea de treballadors per informar-los del resultat de la reunió i decidir quines accions es duran a terme a partir d´ara.

L´assemblea de treballadors de la fàbrica Aceros para la Construcción va decidir fer vaga a partir del 21 de gener i fins el 9 de febrer en protesta per l´ERO presentat per l´empresa, i que preveu acomiadar a 25 de 89 treballadors.

Font: CCOO Acecsa

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat