banner est whatsapp

La plataforma contra el tancament del servei nocturn del CAP convoca una manifestació per aquest dijous 7 de febrer

L'Arboç, 05/02/2013

Es reprenen les protestes davant el silenci de la Generalitat i la possibilitat de tancament del CAP els dissabtes


Foto: arxiu

La Plataforma contra el Tancament del Servei Nocturn del CAP de l´Arboç, convoca una nova manifestació per aquest dijous 7 de febrer a les vuit del vespre, davant les dependències del mateix centre sanitari.

La plataforma veïnal torna a sortir al carrer per protestar, "degut al silenci de l´administració, la manca de solucions i la inoperància dels seus responsables, el Director dels Serveis Territorials de Salut, Josep Mercadé i del Delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin", segons manifesten en el comunicat.

També fan una crida a la participació de tota la ciutadania en aquesta nova manifestació, no només adreçada a l´Arboç, sinó a tots els altres municipis afectats que també utilitzaven el servei nocturn del CAP arbocenc, com són Banyeres, La Gornal, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès, amb més de 14.000 usuaris.

Després de la manifestació del proper 7 de febrer, la plataforma seguirà amb tot un seguit d´accions que inclouran reunions i assemblees obertes tots els dijous a les 8 del vespre a l´Auditori Municipal de l´Arboç, per tal de mantenir informada a tota la ciutadania.

La plataforma torna a la lluita desprès de 15 mesos d´ocupació nocturna del CAP i que van abandonar per unes presumptes intimidacions policials, segons asseguren els seus portaveus, mentre que els Mossos d´Esquadra ho neguen.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat