banner est whatsapp

La Biblioteca Municipal de l´Arboç celebra el seu 5è aniversari

L'Arboç, 10/05/2013

El passat dijous 9 de maig de 2013 es va celebrar el cinquè aniversari de l´obertura de la Biblioteca Municipal de l´Arboç. Els primers 5 anys de singladura d´aquest equipament han suposat la seva plena consolidació en la vida cultural del municipi, arribant a ser una de les biblioteques de la xarxa catalana amb un nivell d´ús més alt.


Fotografia commemorativa del 5è aniversari de la Biblioteca Municipal de l’Arboç (Autor: M. Pardo)

El passat dijous 9 de maig de 2013 es va celebrar el cinquè aniversari de l’obertura de la Biblioteca Municipal de l’Arboç. Els primers 5 anys de singladura d’aquest equipament han suposat la seva plena consolidació en la vida cultural del municipi, arribant a ser una de les biblioteques de la xarxa catalana amb un nivell d’ús més alt.

Per l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, << la biblioteca municipal és un del estendards de la cultura a la nostra vila i l’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament el seu impacte en la societat i la gran tasca que desenvolupa el seu equip humà >>.

L’acte central del 5è aniversari va ser la realització d’una fotografia commemorativa que va aplegar un bon nombre dels usuaris de l’equipament.. Amb la fotografia s’ha confeccionat un punt de llibre commemoratiu que s’utilitzarà per al préstec fins a esgotar existències.

La festa va continuar a les 7 de la tarda amb una sessió de música amb DJ Ecléctico centrada en la música de l’escriptor japonès Haruki Murakami, autor entre d’altres de Tokio Blues i de la trilogia 1Q84.

A les 8 del vespre, a la sala central de la biblioteca va tenir lloc el concert acústic del grup de pop-folk de Tarragona LeCirke, guanyadors del concurs musical DO Catalunya 2010.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

Fotografia commemorativa del 5è aniversari de la Biblioteca Municipal de l’Arboç (Autor: M. Pardo)
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat