banner est whatsapp

El teatre d´época al carrer protagonista de la II Fira Modernista del Penedès

L'Arboç, 22/05/2013

Ja han començat el preparatius de la segona edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l´Arboç els propers 25 i 26 de maig


Ja han començat el preparatius de la segona edició de la Fira Modernista del Penedès, que tindrà lloc al centre històric de l’Arboç els propers 25 i 26 de maig.

Enguany la fira presenta importants novetats. Durant tot el cap de setmana els carrers arbocencs acolliran una Marató de Teatre d’Època al Carrer. Fins a cinc companyies representaran diferents propostes ambientades en l’època modernista en els escenaris ubicats a la plaça Major i a la rambla Gener, o bé de manera itinerant pel recinte firal.

Segons paraules del propi regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Sr. Alfons Ribas, << ...apostem per una fira modernista del Penedès molt més propera amb el públic. La Marató de Teatre d’Època al Carrer farà la fira molt més interactiva i participativa... >>

Una altra de les novetats és el vessant solidari que pren la fira modernista, a través d’una subhasta solidaria es recaptaran fons per a l’ONG “Mans per l’acció solidaria”, entre els lots a subhastar destaca un quadre del reconegut artista arbocenc Sr. Joan Tuset.

Per primer cop en molts anys es podrà visitar el Palau Gener i Batet. En el transcurs de la Fira es realitzaran dues visites guiades gratuïtes. Ben aviat estarà disponible a internet el programa de la fira.

El municipi de L’Arboç ha estat pioner en capitalitzar el seu ric patrimoni arquitectònic, únic al Penedès, i generar propostes innovadores que li atorguen un gran prestigi territorial i cultural.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat