banner est whatsapp

200 nens interpretaran la cantata "Al ball sense un badall" a l´Arboç

L'Arboç, 20/05/2013

El proper diumenge dia 26 de maig, a la plaça de la Puntaire a les 6 de la tarda s´interpretarà la cantata Al ball, sense un badall, amb música de Guida Sellarès i lletra de Miquel Desclot


foto: Assaig general del dilluns 20 de maig al poliesportiu de l´Arboç

El proper diumenge dia 26 de maig, a la plaça de la Puntaire a les 6 de la tarda s’interpretarà la cantata Al ball, sense un badall, amb música de Guida Sellarès i lletra de Miquel Desclot.

Aquesta activitat ha estat promoguda i organitzada des de l´Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès (EMMTP), en col•laboració amb l’Escola Sant Julià i el Col•legi Residència de l’Arboç.

"Al ball, sense un badall" és una cantata que narra la història d’uns instruments populars que prenen vida i fan un gran ball de Festa Major. L’acompanyament instrumental està principalment format per instruments tradicionals catalans (l’acordió, la mandolina, la ximbomba, la gralla, el flabiol i el tamborí,...). Donat el protagonisme que els instruments tradicionals tenen en aquesta cantata i tenint en compte que l’Arboç té una escola de música especialment dedicada a l’aprenentatge d’aquests instruments, la seva interpretació ofereix una excel•lent oportunitat d’apropar, de forma participativa i a partir de l’experiència vital, aquests instruments i la seva música als més petits del municipi.

La cantata serà interpretada pels alumnes de 1r, 2n i 3r l’Escola Sant Julià i el Col•legi Residència de l’Arboç, en total prop de 200 nens. L’acompanyament anirà a càrrec dels professors de l´EMMTP

Font: Escola de Música Tradicional del Penedès de l´Arboç

Cartell de la cantata (JPG)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat