banner est whatsapp

La revista Cafè amb Llet oferirà una xerrada a l´Arboç sobre la sanitat pública

L'Arboç, 16/05/2013

Els editors de la revista Cafè amb Llet presentaran el llibre en què exposen presumptes casos de corrupció al sistema de la sanitat pública


Els editors de la revista Cafè amb Llet seran el proper dimarts 21 de maig a l´Arboç per presentar el llibre en què exposen presumptes casos de corrupció al sistema de la sanitat pública. L´acte serà a les 7 de la tarda a l´Auditori Municipal de Can Rossell, situat al Carrer Major 37.

Els periodistes Marta Sibina i Albano Dante són els autors "d´Artur Mas, on són els meus diners?", una obra que ha aixecat polseguera perquè posa al descobert possibles casos de mal ús dels diners públics en els hospitals catalans per part dels governants de les darreres legislatures.

Els autors defineixen el llibre com "una narració a mig camí entre la investigació periodística i la novel·la negra". Les investigacions i revelacions fetes per aquest mitjà de comunicació sobre les irregularitats als hospitals, posen sobre la taula el debat sobre fins a quin punt és opac i corruptible el nostre sistema sanitari per part de la classe política i econòmica que el gestiona.

L´acte està organitzat per la "Plataforma No al Tancament Nocturn del CAP de l´Arboç", que fa un crida a la ciutadania a participar en aquesta presentació dedicada a la sanitat pública i a la corrupció, elements de clara actualitat i debat.

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat