banner est whatsapp

L´Ateneu Arbocenc es presentarà en societat el proper dissabte 18 de maig al Pati del Centre

L'Arboç, 16/05/2013

L´Ateneu Arbocenc es defineix com "un projecte aglutinador de col-lectius i individualitats, orientat a la transformació social de l´Arboç i entorns"


L’Ateneu Arbocenc es defineix com "un projecte aglutinador de col·lectius i individualitats, orientat a la transformació social de l´Arboç i entorns"



NOTA CONVOCATÒRIA

Aquest dissabte, dia 18, al Pati del Teatre El Centre, entre les 12 del migdia i les dues de la matinada, l’Arboç s’omplirà d’activitats amb motiu de la presentació de l’ATENEU, un lloc de trobada de totes i tots els convilants per tal de debatre i treballar en la transformació social.

El matí del dia 18 es donarà el tret de sortida d’un munt d’activitats que començaran a les 12 amb una xerrada a càrrec de la cooperativa “Som Energia” sobre l’ús racional i les alternatives de consum energètic.

A les 12, tot fent el vermut, farem la presentació del projecte de l’Ateneu Arbocenc, acompanyades amb la gent de l’Ateneu GER de Ribes i del Casal la Turba de Valls, que ens explicaran la seva experiència.

En acabar ens entaularem per compartir la paella popular. Els tiquets els haurem adquirit a la fruiteria Sònia del carrer Major per deu euros. Aquest tiquets cobreixen el menjar –us assegurem que quedareu ben tips- i també seran una ajuda pel cost total de les activitats del dia.

Amb la panxa plena, i mentre fem el cafè i escoltem música, farem una votació popular per la tria del nom de l’Ateneu, a partir de diferents propostes que hem anat recollint.

Tornarem a debatre temes d’actualitat a les 5 de la tarda, perquè el col•lectiu “Brot Bord” ens acostarà a una realitat de vegades prou desconeguda: la lluita antipatriarcal contra l’homofòbia i la transfòbia.

També les nenes i els nens tindran el seu espai específic d’esbarjo, ja que a les 6 s’han organitzat tallers infantils de maquillatge amb “festalacara” i també un taller de xapes creatives.

A 2/4 de 9, els Joves de l’Arboç ens prepararan una botifarrada popular i, després d’això, allargarem la jornada amb actuacions musicals en directe, a partir de les 10 de la nit, amb els grups arbocencs “Error 404” i el retorn als escenaris d’“Skatacrak”, especialment per aquesta ocasió. Després, els punxadiscos remataran la jornada nocturna.

La benvinguda a l’Ateneu Arbocenc, no hagués estat possible sense les col•laboracions dels grups “El Taulell”, “l’Antara”, “l’Arboç Jove”, “Som Energia”, “Brot Bord” i l’Ajuntament de l’Arboç.

Font:

Nota de premsa original  (DOC)

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat