banner est whatsapp

El Club Tir amb Arc l´Arboç es fa amb 12 medalles al Campionat Provincial de Tarragona

L'Arboç, 20/05/2013

José Mª Cámara i Xesca Chuecos es proclamen campions provincials


Coincidint amb la segona tirada de la lliga catalana d’aire lliure, aquest diumenge es va celebrar el Campionat Provincial de Tarragona de tir a l’aire lliure a les instal•lacions del complex poliesportiu de Campclar, a Tarragona.

Els arquers i arqueres del Club Tir amb Arc l’Arboç van tenir una actuació molt destacada, assolint dos títols i deu medalles. José Mª Cámara revalidava el seu títol de campió provincial en arc nu sènior, Manuel Llamas era sots campió i Daniel Romero assolia el bronze. En arc nu sènior femení, Xesca Chuecos es proclamava nova campiona, mentre que la seva companya de club Montserrat Cámara era sots campiona i Imma Gallardo, del Club Tau, aconseguia el bronze.

En arc compost sènior masculí, el títol era per Santos López del Tau, Juanjo Gómez aportava un nou sots campionat al club del Baix Penedès i el seu company de club Julià Albornà s’enduia el bronze.

En arc olímpic aleví femení, dues joves arqueres del club arbocenc Celia Bernier i Alba Ortega, assolien l’or i la plata respectivament.

En arc olímpic sènior masculí, el podi fou també pels verds i els arbocencs assolien l’or (Daniel Conejero), la plata (Salvador Inglés) i el bronze (Josep Pérez).

Font:

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat