banner est whatsapp

La Plataforma d´Afectats per la Hipoteca oferirà una xerrada aquest divendres a l´Arboç

L'Arboç, 30/05/2013

La xerrada de la PAH tindrà lloc a l´Auditori Municipal de Can Rossell a partir de les 7 de la tarda


Aquest divendres 31 de maig, es durà a terme a l´Arboç una xerrada sobre els desnonaments a càrrec de Lluís Martí, membre de la Plataforma d´Afectats per la Hipoteca (PAH) del Vendrell, que explicarà el funcionament de la plataforma, la seva lluita per aturar els desnonaments i la defensa del dret a un habitatge digne.

La PAH es una associació que treballa per ajudar a aquelles persones i famíles que pateixen les conseqüències humanes i econòmiques dels desnonaments. El suport que ofereix la plataforma és de caire emocional i jurídic. En la seva vessant legal, l´organització estudia la dimensió política i jurídica dels desnonaments per denunciar determinades pràctiques que consideren extremadament abusives. Un exemple d’aquesta tasca va ser la Iniciativa Legislativa Popular en favor de la dació en pagament amb efectes retroactius, presentada el passat mes de març.

La xerrada de la PAH tindrà lloc a l´Auditori Municipal de Can Rossell, al carrer Major de l´Arboç nº37, a partir de les 7 de la tarda.

Font: PAH

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat