banner est whatsapp

Campanya informativa sobre el nou sistema de recollida "porta a porta" a l´Arboç

L'Arboç, 04/06/2013

L´Ajuntament de l´Arboç ha programat tota una sèrie de reunions informatives amb els veïns per donar a conèixer el nou servei de recollida "porta a porta" dels envasos lleugers i del paper i cartró.


Peu de foto: Josep Raja, regidor de Serveis Urbans i Medi Ambient, i Joan Sans, alcalde de l’Arboç, en una de les reunions informatives

L’Ajuntament de l’Arboç ha programat tota una sèrie de reunions informatives amb els veïns per donar a conèixer el nou servei de recollida “porta a porta” dels envasos lleugers i del paper i cartró. En total s’ha programat 14 reunions que tindran lloc a les 8 del vespre a la Biblioteca Municipal, ubicada a l’avinguda Sant Jordi 12 de l’Arboç.

En aquestes reunions informatives s’explica com funcionarà el sistema, es resol qualsevol dubte que pugui sorgir al respecte, i el veïns poden obtenir de manera gratuïta, un cubell “groc” pels envasos lleugers, un cubell “blau” pel paper – cartró, un magnètic on s’explica els dies i hores de recollida, i un butlletí amb tota la informació del nou sistema de recollida, que s’activarà el proper dilluns dia 8 de juliol.

Segons el regidor de Serveis Urbans i Medi Ambient, Sr. Josep Raja, << ...és important destacar que l’implantació del nou sistema de recollida comporta d’interessants beneficis no només pel medi ambient, sinó també per tots els vilatants i el sector terciari arbocenc... >>

Per a consultar els dies de reunió o per a més informació pot consultar-se la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat.

Font: Gabinet de Premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat