banner est whatsapp

L´Arboç presenta un programa de pràctiques en empreses per a joves del municipi

L'Arboç, 11/06/2013

La regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de l´Arboç, a través del Servei d´Ocupació Municipal, activa un programa d´intermediació professional encarat a les empreses del municipi per tal que aquestes ofereixin pràctiques no laborals a persones d´entre 18 i 26 anys en situació d´atur i amb un nivell de formació determinat


La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, a través del Servei d’Ocupació Municipal, activa un programa d’intermediació professional encarat a les empreses del municipi per tal que aquestes ofereixin pràctiques no laborals a persones d’entre 18 i 26 anys en situació d’atur i amb un nivell de formació determinat.

L’objectiu del programa d’intermediació es dotar d’experiència professional als joves del municipi afavorint la seva inserció posterior al mercat laboral.

Segons declaracions del regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Alfons Ribas << ...som conscients que la manca d’experiència professional és un dels principals impediments del joves a l’hora d’accedir al mercat laboral. Amb aquest nou programa molts joves tindran l’oportunitat d’adquirir experiència... >>.

L’Ajuntament de l’Arboç signarà convenis de col·laboració amb les empreses adherides al programa d’intermediació. La durada de les pràctiques serà de 3 mesos prorrogable a un màxim de 6 mesos i l’empresa no estarà obligada a pagar un salari al treballador.

Donat que les pràctiques no són remunerades i no existirà relació laboral entre l’empresa i el treballador, l’Ajuntament de l’Arboç subscriurà una pòlissa d’assegurança d’accidents personals i assignarà una beca de formació a cada treballador l’import de la qual anirà en funció de l’assistència al lloc de treball.

Per a més informació cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç, situat al carrer Major 37, 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 16 71 79.

Font: Gabinet de premsa de l´Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat