banner est whatsapp

L´Institut de l´Arboç celebra la Setmana de la Ciència

L'Arboç, 24/11/2010

Amb motiu de la 15a Setmana de la Ciència, celebrada del 12 al 22 de novembre, el departament de Ciències Naturals de l´Institut de l´Arboç va organitzar un taller sobre experiments espectaculars de química


Amb motiu de la 15a Setmana de la Ciència, celebrada del 12 al 22 de novembre, el departament de Ciències Naturals de l’Institut de l’Arboç va organitzar un taller sobre experiments espectaculars de química. La presentació va anar a càrrec de 14 alumnes de 4t d’ESO. Supervisats pel professorat de l’especialitat, i sota la mirada atònita dels seus companys i companyes, aquests nois i noies que cursen la matèria optativa Física i Química, van convertir-se en autèntics científics assajant diferents experiments i mostrant reaccions químiques que desprenien gran quantitat d’energia en forma de llum, flames de diferents colors, deflagracions, canvis de colors i petites explosions.

L’objectiu era despertar l’interès de l’alumnat per la ciència i, alhora, convertir la trobada en una ocasió per compartir tots plegats el gaudi dels experiments. Tanmateix, més enllà de l’espectacularitat d’aquests experiments, en aquest taller pràctic tant els professorat com els “incipients científics” van tenir ocasió d’argumentar un seguit de fonaments científics que ajuden a entendre fenòmens químics presents en la vida quotidiana.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
jjhghjg
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat