banner est whatsapp

L´Arboç es prepara per la gran Fira de Santa Llúcia 2010

L'Arboç, 06/12/2010

Aquest cap de setmana tindrà lloc a l´Arboç la tradicional Fira de Santa Llúcia, la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí a Catalunya.


Aquest cap de setmana tindrà lloc a l’Arboç la tradicional Fira de Santa Llúcia, la única fira temàtica dedicada al món de la punta al coixí a Catalunya.  Tota una varietat d’actes convergiran a l’Arboç aquest cap de setmana per conformar una fira concebuda per no deixar a ningú indiferent, tal com declara Carles Ribé, alcalde de l’Arboç: “tot i les dificultats que travessem tots els municipis catalans, des de l’ajuntament de l’Arboç s’ha fet un esforç per configurar un programa d’actes creatiu i imaginatiu, en el qual totes les franges d’edat hi trobin quelcom d’interessant”.

Un miler de puntaires es concentraran al Parc de Santa Llúcia diumenge, on també  hi haurà parades amb mostres d’oficis tradicionals i productes de la terra, les aus i el bestiar, i activitats diverses.

La Fira de Santa Llúcia 2010 és especial també per dues raons. En primer lloc, perquè aquest any es celebra l’edició 799 i representa l’antesala de l’edició 800 de la fira que tindrà lloc entre els dies 9 i 11 de desembre de 2011.  Va ser l’any 1211 quan el rei Pere I va concedir a la vila reial de l’Arboç el privilegi d’organitzar un fira de caràcter anual. I, en segon lloc, perquè en aquesta edició s’estrena el recentment concedit reconeixement de la Punta Arbocenca com a Ofici Singular de Catalunya.

Font: Ajuntament de l´Arboç

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat