banner est whatsapp

Presentació del llibre "La Petita història de l´Abat Escarré"

L'Arboç, 14/12/2010

Un dels primers actes de la celebració de la Fira de Santa Llúcia de l´Arboç va ser la presentació del llibre "Petita Història de l´abat Montserrat, Aureli Maria Escarré. Va ser divendres a les vuit del vespre, a l´Auditori Municipal.


El president del CIEEM, el Centre Internacional Escarré per les Minories Ètniques i les Nacions, i antic president de l’Abat Escarré, Aureli Argemí, va ser l’encarregat de presentar l’obra. Argemí va estar acompanyat per l’alcalde de l’Arboç, Carles Ribé, i la regidora d’Ensenyament, Promoció Cultural i Joventut, Mercè Calaf.

Tots els infants assistents a l’acte de presentació van rebre un exemplar del llibre.

Prèviament es van inaugurar diferents exposicions, amb l’acompanyament musical dels alumnes de l’Escola Municipal de Música Tradicional del Penedès, de l’Arboç. A l’escola de Puntaires, l’exposició de treballs de les alumnes de l’Escola de Puntaires; a l’entrada de la Casa de Cultura Cal Rossell, l’exposició de pòstres publicitaris de la UCL’A; a l’Auditori Municipal, una exposició fotogràfica col•lectiva, a càrrec dels socis de l’entitat ENFOCA; i al primer pis de la Casa de Cultura, una mostra local de puntes al coixí “Peces de núvia” i una altra de pintura, dibuix, fotografia i impressió digital “Viatge interior i exterior”, de Sònia Ferré.

Font: Ajuntament de l´Arboç

Inauguració de les exposicions per part de les autoritats del consistori
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat