banner est whatsapp

Bon Nadal Mr. Scrooge es torna a representar el 16 de gener

L'Arboç, 04/01/2011

Després de l´èxit assolit en les dues funcions realitzades per Cap d´Any, el muntatge teatral "Bon Nadal, Mr. Scrooge" dirigit per l´actor Joan Vallès es podrà tornar a veure el proper diumenge 16 de gener, a les 19.00, al local del Centre de l´Arboç


Després de l’èxit assolit en les dues funcions realitzades per Cap d’Any, el muntatge teatral “Bon Nadal, Mr. Scrooge” dirigit per l’actor Joan Vallès es podrà tornar a veure el proper diumenge 16 de gener, a les 19.00, al local del Centre de l’Arboç.

Aquesta obra inspirada en el conte de Charles Dickens “Cançó de Nadal” ha estat presentada per l’elenc arbocenc a partir d’un plantejament imaginatiu i innovador en el qual els efectes especials i els automatismes de la seva escenografia sintonitzen de ple amb els discurs fantasiós i màgic de l’argument.

Segons, el president de l’Elenc Artístic Arbocenc, Josep M. Arnan, ha estat una aposta econòmicament agosarada i artísticament ambiciosa que s’ha vist compensada amb escreix per una acollida entusiasta per part del públic, tant per la profusió d’artificis electromecànics als quals fem esment, com per la interpretació magistral —per intensa i extensa—, de Josep Roquer (82 anys) donant cos i ànima al personatge mesquí i garrepa de Mr. Scrooge. Això explica aquesta nova representació fora de les previsions inicials.

És per això que els vint actors que intervenen en la posada en escena d’aquest clàssic es troben immersos en una voràgine trepidant tot veient com al seu voltant els elements de la tramoia evolucionen a un ritme vertiginós en totes direccions, com per art d’encantament, per ambientar l’escena en qüestió de segons. Alguns han definit aquest muntatge com la versió teatral de les pel•lícules de Harry Potter atesa la sincronia gairebé constant entre la interpretació actoral i els fenòmens “paranormals” que mantenen als espectadors xics i grans en un estat de sorpresa permanent.

Per tant, en atenció als qui han lamentat haver-se perdut aquest esdeveniment teatral, tot i estar fora de les previsions inicials, s’ha decidit fixar una tercera representació per al proper diumenge 16 de gener.

Font: Elenc Artístic Arbocenc

Joser Roquer és Mr Scrooge
AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
dfgfjhgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat