banner est whatsapp

L´Arboç guanya 80 noves places d´aparcament gratuïtes al costat del CAP

L'Arboç, 23/03/2022 10:36:43

Era una demanda dels veïns per la dificultat per trobar aparcament en aquesta zona. En aquest punt també existeix una àrea d´emergències de recollida de deixalles que l´ajuntament té previst eliminar pròximament a causa de les queixes del veïnat per l´incivisme i mal ús de la instal·lació.


L'Ajuntament de l'Arboç ha asfaltat i senyalitzat la zona a tocar amb el CAP de l'Arboç adequant-la com a aparcament, dotant a la vila de més de 3.200 m² amb 80 noves places.
 
Aquesta era una millora molt esperada pels veïns de la zona i pels usuaris del CAP de l'Arboç. Cal recordar que el CAP dona servei també a veïns de Banyeres del Penedès, Sant Jaume dels Domenys i Llorenç del Penedès, que s'han de desplaçar amb vehicle privat per poder fer ús de les instal·lacions.
 
En aquest punt també existeix una àrea d'emergències de recollida de deixalles que l'ajuntament té previst eliminar pròximament a causa de les queixes del veïnat per l'incivisme i mal ús de la instal·lació, amb els consegüents problemes de salubritat i males olors que provoca.
 
#arboç #larboç #ràdiolarboç #ràdiobaixpenedès #Penedès #BaixPenedès #vegueriapenedès #vegueriapenedes #ràdio #radio #radiobaixpenedes #radiolarboç #radiolarboc

 

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat