banner est whatsapp

L´Ajuntament de l´Arboç desplega una xarxa de fibra òptica que enllaça tots els edificis municipals

L'Arboç, 24/03/2022 10:49:20

Aquesta xarxa simètrica de 1000 Mbps permetrà una gestió més fàcil i eficient de l´administració local


L'Ajuntament de l'Arboç ha desplegat una xarxa de fibra òptica de 1.000 Mbps que enllaça tots els edificis municipals. Edificis com el de l'Ajuntament, la Casa de Cultura, l'Escola Sant Julià o la Biblioteca entre d'altres, estan units mitjançant fibra òptica que permet una millora molt significativa de la gestió i l'assistència de tots els centres des d'un únic punt. Un nou sistema molt més ràpid, econòmic i eficient, amb molta més capacitat d'intercanvi de dades o arxius que ja està instal·lat i operatiu.

Aquesta millora s'engloba en el pla per la digitalització de les administracions públiques 2021-2025 (agenda 2030), del Ministeri d'assumptes econòmics i transformació digital, i que l'Ajuntament està executant per esdevenir una administració totalment adaptada en l'entorn digital.

En l'execució d'aquest pla, durant l'últim any l'ajuntament ha dut a terme altres accions de millora; com la posada en marxa de la firma biomètrica a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, l'adaptació i utilització d'eines Cloud que faciliten el teletreball dels treballadors municipals i redueixen el consum energètic, i que a la vegada que ajuden a conciliar feina i família, la renovació dels equips informàtics municipals, així com una millora en la seguretat de tot el sistema digital.

Font: Redacció

AGENDA
EL TEMPS
PodcastVeure tots
PUBLICITAT
ghjghjgh
Unió europea VAGUERIA PENEDES Diputació Tarragona GenCat